Om oss

Kennel Cherberos [kärbärås] som drivs av Stina Wahlström och Matts Dahlén håller till på en liten gård i Funbo strax utanför Uppsala där vi föder upp malinois och holländsk herdehund i liten skala.

Målet är, enkelt förkortat,att få fram sunda sociala hundar med en bra kamplust, förighet och goda nerver. Hundar som fungerar både på tränings- och tävlingsplanen samt i hemmiljö. Vi berättar gärna mer om hundarna och vårt tänk om du hör av dig!

Våra valpar levereras:
Veterinärbesiktigade
Registrerade i SKK
Chipmärkta
Vaccinerade
Med pass
Avmaskade, ett flertal gånger
Försäkrade (dolda fel)
Med fina valppaket
Livslång support och stöd

Vi vill att du som valpköpare:
Håller hunden vaccinerad och försäkrad.
HD och AD röntgar hunden innan 18 månader
MH-testar hunden innan 24 månader (vi försöker ordna ett MH/år)

Förutom hundarna har vi även fyra ston i avel och målet där är att fram funktionella, friska, trevliga och moderna sporthästar med god ridbarhet. Dessa ston har vi valt ut för att deras egenskaper tilltalar oss och att de även kommer ur meriterade linjer vilket är en bra start och grund för att förhoppningsvis lyckas i aveln. Hittills har avkommorna mer än väl motsvarat vår förväntningar. Tre av stona är nu utlånade då vi ska ta en liten paus från aveln för att bättre hinna med våra hundar.

På gården finns även ett gäng gutefår för att hålla marken öppen samt en lite flock med höns som producerar ägg för husbehov.

13082496_10154096661019197_7525433767973511790_n