Churchmount Jurko x Cherberos C-Upp "Impa"
Parning gjord 23/11 2020

Jurko är en kraftfull, dominant och samtidigt balanserad hane med nerverna på rätt plats vilket han också visar i allt arbete. Det är en trygg hane som vet vad han vill och är lojal med sin familj. Jurko är Multichampion i NVBK Ring (Cat3 2017/Cat2 2018/ Cat1 2019). Genom att tävla på hög nivå under många år så visar det också på en sund fysik. I hans tidigare kullar har avkommorna (både tjänste- och sporthundar) visat att de nedärvt hans engagemang för arbete samt kraftfullhet och dominans.

”Impa” är en otroligt snabb och smidig tik, både i tanke och handling, och som har en härlig will to please. Hon är även en noggrann spårhund och har en riktigt fin attityd i skyddsarbetet. Impa kommer ut en kull på där samtliga är friröntgade och alla hennes syskon tävlar på hög nivå inom mondioring, IGP, sök, spår, lydnad, patrull samt även rallylydnad och agility. Det är alltså väldigt kompletta och allsidiga hundar som klarar både träning och tävling på ett väldigt bra sätt.

Länk till kombinationen och stamtavla på Working-Dog 
Länk till fler bilder, filmer samt avkommor till Jurko finns på Action Dogs Belgium FB sida

I kombinationen mellan Jurko och Impa förväntar vi oss hundar med ett härligt driv, fin social kamp lämpliga främst för tävling men troligtvis även för tjänst och de säljs endast till dig med erfarenhet av rasen.

Är du intresserad av en valp ur denna kombination eller vill veta mer om Jurko eller Impa är du varmt välkommen att höra av dig!
Jurko  Impa