Om oss

Vi bor på en liten gård i Funbo strax utanför Uppsala.  Förutom våra hundar har vi även hästar.

Stina arbetar till vardags med personal- och ekonomifrågor på ett ungdomshem och Matts jobbar på FHTE som testassistent.

Hundarna är vårt stora gemensamma fritidsintresse och där vi har erfarenhet av träning och tävling i lydnad och IPO i de högsta klasserna. Stina tävlar hundarna och Matts är den som står för träningsupplägg och figgande. 
Vi föder även upp malinois och holländsk herdehund med målet att få fram sociala sunda hundar som fungerar både i sport och familj.  

Vi har idag tre avelsston i avel och målet är fram funktionella, trevliga och moderna sporthästar med god ridbarhet och sundhet. Vi har valt ut dessa ston för att deras egenskaper tilltalar oss och att de  kommer ur meriterade linjer vilket är en bra start och grund för att förhoppningsvis lyckas i aveln. Stona och deras magar kommer nu att lånas ut då vi ska ta en paus från hästarna för att bättre hinna med att träna och tävla våra fina hundar.

Tidigara har vi även haft haft en besättning gutefår som vi nu avvecklat. Här är en bild på vår fina bagge Hugo som vi hade under många år.

13082496_10154096661019197_7525433767973511790_n