Blogginlägg

Svensk Vinnare -17

Idag har vi varit på Stockholms hundmässa. Jag och Isa var där redan 8.20 för att sitta i rasmontern fram tills det var dags för henne att ställas. Det var många som kom och var nyfikna på rasen, kul att den väcker sånt intresse, det är ju verkligen en allsidig ras. Fanns även de som berättade att de saknat rasmontern förra året så extra kul att den kom upp i år.

Till slut så var det dags att ställa och först ut var Novak & Ace som båda fick excellent, sen blev Novak bästa hane av de två och då även SE JV-17! Båda var fantastiskt duktiga i ringen och det var en glädje att se de visas så fint.

Isa visade sig lika fint som vanlig men föll inte domaren i smaken och var inte riktigt rastypisk och fick en VG. Snopet är väl allt jag kan säga att det kändes eftersom Isa fått excellent på alla utställningar utom en sedan 2009. Hanen som blev BIR förra året fick också VG så domaren i år gillade helt klart en annan typ av hund än den förra året. Men så är det med utställning J.

Tog sen en sväng runt bland alla försäljare och träffade på en och annan bekant. Lika roligt att kolla runt här varje år.

 

Stinas lilla blogg

062

Blogghistorik