Blogginlägg

Regn

Det var väl den vad det skulle regna nu då! Blött, kallt och halt för föl och lamm. Jag gillar det inte heller. Funderar på ett nytt regnställ, då kanske det slutar regna.
regnställ

Igår var jag och Mia till Tierps BK och körde uppletande och lydnad med alla våra tjejer. Alla gjorde fina uppletanden utifrån vad vi kan begära av dom. Varken Essie, Isa eller Caos gör ju detta speciellt ofta men de plockade in alla saker.
uppletande
Lydnaden gick fint och Caos börjar verkligen fatta framåtsändande. Vi har ett litet hemligt samspråk innan hon får gå iväg. Nu ska vi bara lösa det här med lekandet med apporterna. Är det inte det ena så är det något annat. Men det är ju charmen med hundträning.

Idag har Caos fått en heldag med spår, lydnad och så skydd. Det känns bra inför IPO om starten om två veckor men allt kan som sagt hända…
vallspår

Så klart har vi gosat med fölen. De är så fina!! Tänk vad de kan göra en glad, så nyfikna och fulla av liv. Lite olika till sätt, modell och temperament. Ska bli spännande att se vad det blir av dom.
WW4WW6Cartman 1

En spännande vecka väntar nu. Imorgon ska jag boka tid för Isa och ett progesteronprov, resan till Tyskland närmar sig med stormsteg och onsdag ska Hazze kvala. Gissa vilka som kommer vara på Täby då. Är väl inte speciellt orolig eftersom han har en så duktig tränare men visst känns det lite pirrigt.
HB 1

Passar även på att gratulera Trollius som i går fyllde fyra år. Känns som igår han föddes och charmade oss alla.
DSC00777

 

Stinas lilla blogg

062

Blogghistorik