Blogginlägg

En solig helg

En solig varm och rolig helg är till ända. VI har haft en liten kennelträff där vi spårat, kört lydnad och skydd. Grillat, ätit gott och skrattat en hel del!
Hundarna har kämpat på i värmen och gjort det bra och det är alltid så härligt att få träffa sina ”små valpar” och se hur trevliga dom är och få höra om allt de hittar på.

Sen har Annika fått alla Kotten papper så nu är han hennes på riktigt. Det känns så bra och de två passar verkligen tillsammans.  De har en del planer för sommaren som ska bli spännande att följa.

Blixtra har under helgen gjort MT med fina 402 poäng. Grattis till Linda som för henne så fint!


Röntgenresultat på Isas valpar

Så är nu alla valparna ur Isas sista kull röntgade. Av hennes 23 valpar på de tre kullar hon fått är 18 röntgade (två avlivades p.g.a. sjukdom i A-kullen innan röntgen och tre ur B-kullen är ännu inte röntgade) Fram till sista kullen så har alla varit fria men nu dök det upp en B/C höft och en armbåge med en 1:a. Inget jag oroar mig för hållbarhetsmässigt då många tjänstehundar jobbar med de lederna.

MH har också de flesta gjort nu, det är tre kvar i B-kullen och så två ur D-kullen men de är ju inte så gamla än så det kommer. Även där är jag så nöjd med vad hundarna visat. Nu kommer de så smått ut hundar på MT och det ska bli intressant att se hur de utvecklats sedan MH.

Är så otroligt glad över de valpar Isa fått och att de har hamnat hos så fina familjer som fixar och donar för sina hundar. Det är en aktiv ras som behöver en hel del stimulans och aktivering för att vara skoj att ha. En ostimulerad hh är däremot inte det enklaste att ha hemma .


Atjoos MH

Så har även Atjoo gjort MH! Ett fint MH med bra avreaktioner och en 1:a på skott  .
En så rolig hund som Niklas med familj gör ett fint jobb med. 


Ace MH

I januari så blev Ace sjuk, han fick hjärnhinneinflammation och det var ovisst hur det skulle gå..
Men - allt har gått bra och nu så är han frisk och så har han gjort MH. Elisabeth har gjort den här fina filmen därifrån på sin härliga busiga gosse 


Ordningen återställd

Så har Grim flyttat hem till Erika igen och Astra har återvänt till Emelie. Alla är nöjda, nöjdast är nog hundarna som båda blev lyckliga över att få återse sina gamla familjer.RSS

 

Stinas lilla blogg

062

Blogghistorik

«juli 2018»
tiontofr
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
En solig helg
Röntgenresultat på Isas valpar
Atjoos MH
Ace MH
Ordningen återställd
Kotten & Annika
Vilka fina resultat!!
Hundra sommardar
Flera föl!
MT

Senast kommenterade
En solig helg
Träningshelg med Frida
Första öronen uppe
Tre veckor
Hovböld och blodöra
Valpar!!
Veckans mage
En hel vecka utan inlägg...
TL lydnad
Tjohoo!

Arkiv
2018
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2017
  2016
  2015
  2014
  2013